Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Wok med Rørvigmix
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
1
time
t
Tilb. tid
10
minutter
min
Ret
Forret
Antal
2
personer
Ingredienser
2
dl.
Kogte ingridærter eller kikærter
2
stk.
Persillerødder
2
stk.
Pastinakker
2
stk.
Gulerødder
1
stk.
Gul eller rød bede
1/2
stk.
Porre
2
fed
Hvidløg
1/2
stk.
Rød chili
2
cm.
Ingefær med skræl
1/2
dl.
Sød chilisauce
1/4
dl.
bønnesauce (Contempehrary)
Alternativt alm. soya
3
spsk.
Rørvigmix
Sådan gør du
Skrub persillerødder, pastinakker, gulerødder og bede godt.
Skær dem i fine strimler (julienne).
Vask og rens porren og skær den i fine strimler.
Pil hvidløgene og hak dem fint.
Rens chilien for frø og hak den fint.
Riv ingefæren på den grove side af et rivejern.
Bland sød chili og bønnesauce eller soya sammen og kom hvidløg, chili, ingefær og tangmix i blandingen.
Rør det godt sammen.
Varmen wokpande op og kom ristet sesamolie på
Lynstegalle grøntsagerne og bælgfrugterne
Vend saucen i og sving blandingen i et minuts tid. Server med hakket koriander
Drys med grønt til sidst.
Noter
Opskriften udviklet af: https://kokkenpaakanten.com/