Mandelkrokant med sukkertang og lakrids
Claus Marcussen
Brug krokanten som drys på is og desserter eller din morgenmad – skyr, yoghurt mm.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
- 350 gram Mandler
- 600 gram Sukker
- 1.5 spsk. Sukkertang
- 1.5 spsk. Lakridspulver
Smeltsukkeret på en pande. Undlad at røre rundt, mens det smelter.
Kom mandlerne på og lad dem koge med i sukkeret i nogle minutter. Rør rundt indimellem.
Hældblandingen på bagepapir og lad den køle helt af.
Hak den med en savtakket kniv.
Tag en stor flage tørret sukkertang og bræk den i mindre stykker. Blend den til fint pulver i en minihakker.
Bland1,5 spsk. med 1,5 spsk. lakridspulver og vend blandingen i mandelkrokanten.
Opskriften udviklet af : https://kokkenpaakanten.com/