Kog linguinen efter anvisningen på pakken.
Skyl blåmuslingerne og nip evt. ”skæg” af. Bank let på skallen. Brug kun de muslinger, der lukker sig.
Pluk de yderste skud af blæretangen og vej 100 gram af.
Hak den ene halvdel groft og den anden halvdel helt fint.
Pil løgene og hak dem fint.
Skær fennikel i papirstynde skiver – evt. på et mandolinjern. Brug det hele, også toppen.
Varmen stor gryde op og kom lidt olie på.
Sauter løg, fennikel og grofthakket blæretang i et par minutter.
Tilsæt frisk og evt. tørret lime, hvidvin, vand, fløde og bouillonterninger og bring det til kogepunktet.
Til sætmuslingerne og lad dem koge i et minut.
Tag låget af og rør rundt. Kom låg på igen og lad dem koge 2 minutter mere.
Fisk muslingerne op med en hulske og kassér evt. uåbnede muslinger.
Lad saucen koge en smule ind, til den er let cremet. Smag til med salt og peber.
Vend Rørvigmix og tørrede, knuste hybenblade sammen.
Vend linguinien sammen med den fintrevne blæretang.
Anret den i dybe tallerkener sammen med muslingerne og hæld varm suppe over.
Drys med blandingen af knuste hybenblade og Rørvigmix.
Pynt med skiver af tørret eller frisk lime.