Wok med Rørvigmix
Ingredienser
- 2 dl Ingridærter eller kikærter Skal koges
- 2 stk Persillerødder
- 2 stk Pastinakker
- 2 stk gulerødder
- 1 stk Gul eller rød bede
- ½ stk Porre
- 2 stk Hvidløg
- ½ stk Chili Rød
- 2 cm Ingefær med skræl
- ½ dl Sød chilisauce
- ¼ dl Bønnesauce (contempehrary) Eller alm soya
- 4 spsk RørvigMix
- Ristet sesamolie til stegning
- Pynt: Hakket koriander (Kan udelades)
Sådan gør du
- Skrub persillerødder, pastinakker, gulerødder og bede godtSkær dem i fine strimler (julienne).
- Vask og rens porren og skær den i fine strimler
- Pil hvidløgene og hak dem fint
- Rens chilien for frø og hak den fint
- Riv ingefæren på den grove side af et rivejern
- Bland sød chili og bønnesauce eller soya sammen og kom hvidløg, chili, ingefær og tangmix i blandingen
- Rør det godt sammen
- Varm en wokpande op og kom ristet sesamolie på
- Lynsteg alle grøntsagerne og bælgfrugterne
- Vend saucen i og sving blandingen i et minuts tid
- Server med hakket koriander