Ravioli af stribet bede, solbærsovs, gedeost og sprød savtang
Ingredienser
- 4 stk Savtang
- 50 gram Skalotteløg
- 2 spsk Raspolie
- 1 dl Solbærsyltetøj
- ½ dl Havrefløde eller Sojafløde
- 8 stk Stribet bede Papirstynde
- 4 spsk Gedeost
Sådan gør du
- Rist tangen sprød i olien og sæt den til side
- Tangen skal ristes kort tid før, den skal serveres, da den ellers kan blive blød
- Hak skalotteløget og svits det let gyldent i olien
- Tilsæt syltetøj og fløde
- Kog det op og smag til med salt og peber
- Skær bedeskiverne meget tyndt på et mandolinjern. Diameteren skal være ca. 7 cm.
- Overhæld skiverne med kogende vand lige inden serveringen
- Lad dem kun stå et par minutter, da de ellers mister de røde striber
- Læg skiverne sammen to og to med gedeosten imellem (som ravioli)
- Fordel den varme sovs i fire tallerkener og sæt en ravioli i hver
- Læg et stykke sprødstegt tang på toppen og drys med rød syre og basilikum
- Serveres varmt i en dyb tallerken – evt. med brød til.
Noter
Kilde: kirstenskaarup.dk