Mandelkrokant med sukkertang og lakrids
Brug krokanten som drys på is og desserter eller din morgenmad – skyr, yoghurt mm.
Ingredienser
- 350 gram Mandler
- 600 gram Sukker
- 1.5 spsk. Sukkertang
- 1.5 spsk. Lakridspulver
Sådan gør du
- Smeltsukkeret på en pande. Undlad at røre rundt, mens det smelter.
- Kom mandlerne på og lad dem koge med i sukkeret i nogle minutter. Rør rundt indimellem.
- Hældblandingen på bagepapir og lad den køle helt af.
- Hak den med en savtakket kniv.
- Tag en stor flage tørret sukkertang og bræk den i mindre stykker. Blend den til fint pulver i en minihakker.
- Bland1,5 spsk. med 1,5 spsk. lakridspulver og vend blandingen i mandelkrokanten.
Noter
Opskriften udviklet af : https://kokkenpaakanten.com/