Mandelkrokant med sukkertang og lakrids

Mandelkrokant med sukkertang og lakrids

Claus Marcussen
Brug krokanten som drys på is og desserter eller din morgenmad – skyr, yoghurt mm.
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Morgenmad, Snack
Antal 4

Ingredienser
  

  • 350 gram Mandler
  • 600 gram Sukker
  • 1.5 spsk. Sukkertang
  • 1.5 spsk. Lakridspulver

Sådan gør du
 

  • Smeltsukkeret på en pande. Undlad at røre rundt, mens det smelter.
  • Kom mandlerne på og lad dem koge med i sukkeret i nogle minutter. Rør rundt indimellem.
  • Hældblandingen på bagepapir og lad den køle helt af.
  • Hak den med en savtakket kniv.
  • Tag en stor flage tørret sukkertang og bræk den i mindre stykker. Blend den til fint pulver i en minihakker.
  • Bland1,5 spsk. med 1,5 spsk. lakridspulver og vend blandingen i mandelkrokanten.

Noter

Opskriften udviklet af : https://kokkenpaakanten.com/
 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0