Igennem de seneste måneder har et hold studerende som læser, “Fødevarer og ledelse – Ernæring og Sundhed” I Sorø, arbejdet på at udvikle danmarks første tangsalat.Dansk Tangsalat i Dragsholm Slots have
Salaten er lavet med frisk lokal havsalat og grøntager fra lammefjorden. Til sidst er der tilføjet en special senneps-vinaigrette.
Projektet har ind til videre, været en kæmpe succes og de første forbrugerundersøgelser er ved at blive evalueret, men hold op hvor ser det lovende ud ??
Et forsigtigt estimat er, at tangsalaten vil være på marked i første kvartal 2019 ?
Det hele er gjort muligt grundet et samarbejde, imellem Odsherred Kommune, Professionshøjskolen Absalon, Connecting Zealand, Viirs og Agro business park. Hele konceptet er døbt “Food Days”
Food Days har til formål, at udvikle nye fødevareprodukter hos fødevarevirksomheder i Odsherred. Det hele er arrangeret som en konkurrence og vinderen bliver fundet den 20 december.
De studerende som har hjulpet os i Dansk Tang er – Fra højre: Marie Mosegaard Pedersen, Louise Kamilla Krøyer, Christina Jørgensen og Mia Bach Edlund. Stor tak til dem! ?
![Pigerne viser tangsalaten frem foran Dragsholm slot](https://usercontent.one/wp/www.dansktang.dk/wp-content/uploads/2018/12/IMG_20181030_144449-1024x768.jpg)